11.11.2011




Відкритий семінар у Дніпропетровську - розробка та випробування інтерактивних звукових середовищ.

в Дніпропетровську відбудеться семінар організований Транс-Медіа-Академія Хеллерау [ http://tma.de/ ] спільно з Арт-Центр »Kvartira« [ http://artkvartira.dp.ua/ ] і в рамках проекту *Тандем* - культурного співробітництва Україна - Європейський союз - Республіка Молдова. Тандем Хеллерау-Дніпропетровськ допоможе розпочати довгострокову співпрацю в області віртуальних середовищах на базі технології чутливості до рухів розроблений ТМА Хеллерау і Frieder Weiß.

Теми (Доповіді):

введення в технологію Camera-Motion-Sensing цифрова обробка звуку, інтерактивна обробка аудіо, та ін. виконавець - танець та технології

Умови участі:

Учасники повинні принести свої комп'ютери, прилади та інструменти, і повинні бути знайомі з MAX / MSP, Max4Live і Ableton Live. Кожен учасник або група повинні написати короткий параграф (англійською мовою) про ідею, яка повинна бути реалізована в рамках семінару. Разом зі стислою біографією та посиланням на свою сторінку SoundCloud або MySpace надіслати email на поштову скриню andrey@nexsound.org до 16 листопада 2011. Реєстрація буде підтверджена електронною поштою. Участь буде підтверджено по електронній пошті в грудні 2011 року. Результати семінару будуть представлені на заключному заході в Дніпропетровську, і будуть інтегровані в одному з публічних заходів Хеллерау.

Семінар буде проводитись в кінці лютого 2012 року.

Будь ласка, зверніть увагу: мовою семінару буде англійська!

Читати більше: http://t-m-a.de/a-p-p-i-a/a-p-​p-i-a-workshop-dnipropetrowsk

Комментариев нет:

Отправить комментарий